Të pasme si pjeshkë

Intervista - - INTIMITET -

larg, duke u veshur mbathje të vogla pjeshkëve të Yangshanit, në krahinën e Uxi, e njohur për të brendshmet e saj. Ideja e çuditshme për të bërë një frut seksi, i ka lindur një shitësi perimesh të Nanjingut, pasi shitja masive e pjeshkëve të tij do të shërbejë për të financuar festivalin e ardhshëm të Qixi, kur zhvillohen festime për nder të dy dashnorëve të mitologjisë kineze, Zhinu dhe Niulang, të pranishëm në kalendarin kinez. Për informacion, një kuti me pjeshkët e famshme seksi, që kanë veshur mbathje, kushton afro 498 juan, apo 60.50 euro.

A jemi të gjithë të barabartë para Tinderit (aplikacion që përdor Facebookun për t’ju gjetur një partner të përshtatshëm)? Me sa duket, jo, pasi varet edhe nga vendi që zgjedh. Kështu, nëse zgjedh Suedinë, do të shohësh të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.