8 vende që duhet t’i vizitoni para se të ndryshojnë!

Intervista - - TURIZËM -

Dhjetëvjeçari i fundit nuk ka qenë shumë i mirë për Zimbabven. Ky vend, që ndodhet në Jug të Afrikës, udhëhiqej nga një qeveri autoritare dhe e korruptuar, që e kishte lënë ekonominë e vendit jashtë kontrollit, gjë që ka mbajtur larg turistët dhe investuesit e huaj.

Zgjedhjet e fundit parashikojnë të sjellin ditë më të mira për Zimbabven, vetëm është për të ardhur keq për turistët që e kanë vizituar deri më sot e që janë gjendur përpara hoteleve dhe parqeve për safari të braktisur. Në programin e rregullimit të vendit, përfshihet krijimi i një parku zbavitës tematik në Ujëvarat e Viktorias, që do të shërbejë si joshje për turistët.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.