Më ka ngacmuar i fejuari i motrës... T’ia tregoj motrës?

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

më duket e tmerrshme e absurde shprehja e ndjenjave të tij. Motra e do shumë dhe unë nuk di si të veproj... T’i them motrës të vërtetën apo të hesht dhe të mbaj sa më shumë distancë nga i fejuari i saj, edhe pse më vjen ta vras? Kam frikën e motrës se mos më bie në depresion. E di që po të flas, do të bëhen gjërat lëmsh dhe nuk di aspak si të veproj, ndaj doja ta ndaja këtë me ju, për të ditur mendimin tuaj. Si do të vepronit?

- Po lidhu edhe ti me të dhe dy motra me një burrë, një për natën, një për ditën. Beke Sarandë.

- Mos e mbaj barrë në famil- je, largoje nga vetja dhe nga motra, turp ç’po na dëgjojnë veshët në këtë kohë. Nuk paska limite maskarallëku me këto histori. Nuk po mundemi dot të shkojmë as me vëllain, as me kunatin. Si do të bëhet kjo punë që njerëzit janë kthyer në kafshë? Dhe të mendosh se edhe kafsha ka kufi, kurse këta, nuk kanë. Ervina Pallo.

- Me sa kuptoj, edhe ju e dashuroni atë dobiçin, por ka një shprehje, qengji i urtë pi qumësht me dy nëna. Edhe ky dobiçi, po u kënaqka me ju motrat. Bardhi Ela Honest.

- Ai tip nuk ia vlen për motrën tënde. Auror Mëngjesi.

- Gjej ndonjë të dashur dhe shpërngulu që aty, por kujdes! Bardhi Gega.

- I thuaj motrës, pastaj u thuaj prindërve, ftojeni ndonjë natë për darkë dhe e bëni që të mos e njohë ajo që i ka bërë kokën. Jona Mema.

- Po çfarë t’i thotë, kjo ka rënë viktimë për vete. Kjo e dashuron legenin dhe ai po loz lojen e po kënaqet. Po vetëm mish-mish mërzitet njeriu dhe ky kështu ka mësuar, një herë kësaj, herën tjetër motrës. Janë shumë mendjelehta femra si ju, një herë gabojnë në fillim dhe me sa duket u shijon pastaj, por përfundimi del i hidhur. Bardhi Ela Honest.

- Sido që të shkojë ky problem, kjo fejesë një ditë ka për të dështuar. Çfarëdolloj zgjidhjeje t’i japësh ti, s’e shpëton dot. Lirim Etemi.

- Mirë thotë ky Beke Sarandë, lidhu me të se duket që je ashtu dore se vetë e ke provoku. Nikol Koca.

- Nëse është e vërtetë, tregoja sa më parë, por me prova bindëse motrës se ndoshta motra mund ta konsiderojë xhelozi nga ana juaj. Syri që të sheh.

- Tregoja motrës, zgjidhja më e mirë. Rijat Ismaili.

- Kur e mendon kështu, thua “do t’i uroja”, e ke shumë gabim. Nëse fejohesh me dashuri zhgënjehesh shumë, nëse ta japin familja me zor, atëhere je e gëzuar.

- Do t’u uroja gjithë të mirat së bashku.

- Do t’ia shkulja flokët 1 nga 1.

- Këtu edhe vajzat normale janë bërë si prostituta nga mënyra se si vishen. Të paktën prostitutat dalin për punë; nga halli apo nga dëshira, është puna e tyre, po për këto të tjerat që vishen në mes të ditës me bythën jashtë, çfarë mund të themi? Këto janë më të këqia.

- Më shumë se dakord. Vdesim për çik sherr, e kemi në gjak, prandaj edhe bota na pranon lehtë në shoqëri.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.