A ia nxjerr dot djalit lejen e qëndrimit në Itali?

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Jam një emigrant në Itali, me banim në Milano prej 7 vitesh, me leje qëndrimi t ë rregullt dhe i punësuar. Jam i divorcuar dhe kam një djalë 6 vjeç, që ma mbajnë prindërit në Shqipëri. Ata tani janë të moshuar dhe e kanë të vështirë ta mbajnë. Dëshiroj që djalit t’i bëj leje qëndrimi në Itali. Si duhet të veproj? Naim Balluku, Zv. President, përfaqësues i degës INAS për Shqipërinë:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.