Me cilën shenjë mund të jetë mik një Bricjap?

Intervista - - HOROSKOPI -

dhe Demit nuk është edhe aq e l ehtë. Ajo do t ë përbëhet nga ndarje dhe ribashkime. Megjithatë, nëse këta dy persona do të dinë ta pranojnë tjetrin ashtu siç është, mund të bëhen miq shumë të mirë. Një Bricjap dhe një Dem duhet të respektohen reciprokisht, për t’u marrë vesh me njëri-tjetrin. Intelektualë dhe konkurrentë, mund t ’ i shohësh shpesh duke l uajtur l ojëra shoqërore. Megjithatë, ata duhet t ë kenë pranë miqtë e tjerë për t’i ndarë, sepse që të dyve nuk u pëlqen të humbasin. Aspekti pozitiv është se pajtohen edhe shumë le-

htë. Bricjapi- Binjakët Një marrëdhënie miqësore mes të lindurve të shenj ës së Bricjapit dhe Binjakëve nuk këshillohet nga yjet. Karakteri i paqëndrueshëm dhe me hënë i Binjakëve mund ta lodhë Bricjapin. Megjithatë, falë aftësive komunikuese t ë Binjakëve, ata mund të bëhen miqtë më të mirë të botës. Në një marrëdhënie miqësore, Bricjapi do të vlerësojë anën e lehtë të Binjakëve. Për daljet në diskotekë, Bricjapi, që është i ndrojtur, ka nevojë për mikun e tij Bin- jakët, që të joshë seksin e kundërt. Bricjapi- Gaforrja Yjet parashikojnë një marrëdhënie miqësore të mirë mes të lindurve në shenj ën e Bricjapit dhe të Gaforres. Bricjapi, shenjë Toke dhe Gaforrja, shenjë Uji, zotërojnë karakteristika që plotësojnë shumë mirë njera- tjetrën. Bricjapi di të gjejë fjalët për të qetësuar mikun e tij Gaforre; karakteri i Gaforres e bën pak më t ë shkujdesur karakterin e Bricjapit. Në këtë l i dhje shumë t ë hàrmonishme, mund t’i shohësh Gaforren dhe Bricjapin të nisen për aventurë të dy, ose të prakt i kojnë t ë njëjtin sport së bashku. Bricjapi- Luani Një lidhje miqësore mes Bricjapit dhe Luanit nuk është e këshillueshme. Në fakt, ata të dy nuk merren vesh shumë me njëri- tjetrin. Pesimizmi i Bricjapit ia arrin të ndikojë negativisht në humorin e mirë të Luanit. Preferohet pra që këto dy shenja ta evitojnë njëra- tjetrën. Temperamenti i fortë që zotërojnë të dy, shton rrezikun e përplasjeve. I vetmi shkëmbim mes t yre do të i shte një “mirëdit a - mirëmbrëma”; kaq. Dhe, mos prisni shumë nga jeta, pra, që ata ta bëjnë këtë me buzëqeshje në buzë. Bricjapi- Virgjëresha Një Bricjap nuk ka shumë miq, por midis tyre do të gjendet deomos një Virgjëreshë. Yjet thotë se në fillim, një miqësi mes Bricjapit dhe Virgjëreshës duket e vështirë, por pasi janë bërë miq, ata janë të pandarë. Kështu, të dy miqtë mund të qëndrojnë vite pa u parë, por miqësia e tyre nuk do të pësojë asnjë lëkundje. Në një festë mes miqsh, Bricjapi do ta mbrojë mikun e tij Virgjëreshë, nëse gjuhët e këqija do ta shajnë pas shpine.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.