Getoari si Haraldi?

Intervista - - JAVA VIP -

Reperi kosovar, Getoar Selimi, është dalluar gjithmonë për kujdesin e veçantë ndaj lukut të tij. Madje, mund të themi pa frikë se Geti ësh- të reperi i vetëm që ka shije në të veshur dhe kjo ka qenë e dukshme për syrin e çdokujt në secilën prej paraqitjeve të tij në publik. Edhe në klipin e fundit me Tunën , “MMV”, dukja e tij isht e ajo që t ë binte në sy menjëherë. Por, nëse herët e tjera është për- pjekur t ë shfaqet sa më origjinal e me një stil të tijin, këtë herë, me sa duket, Geti ka patur dikë të cilit i është referuar. Dizajneri gjerman i modës, Harald Glööckler na shfaqet rastësisht me të njëjtin luk si Getoari apo... ky i fundit ka kopjuar Haraldin?! Sido që të jetë, Geti i ka kopjuar vetëm mjekrën dhe modelin e flokëve, sepse unazat që mban në gisht dhe thonjtë e lyer me manikyr, të bëjnë të kuptosh se Haraldi është... tip tjetër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.