Situata qesharake me fëmijët-VIP!

Intervista - - SPECIALE -

Të këndshme, të papritura, të veçanta, shpesh të sikletshme, me një të përbashkët të madhe: Fëmijët dhe bëmat e tyre. Kemi vendosur t’jua ngjyrosim ditën sot me këtë përm- bledhje situatash që tregojnë se si protagonistët e vërtetë, fëmijët, këto qenie të vogla të admirueshme, janë në gjendje të na bëjnë të qeshim me fjalë, gjeste dhe veprime sa të pafajshme, aq edhe mbresëlënëse, siç janë edhe ato të mëposhtmet, të përcjella nga prindërit e tyre. E sigurtë është se nuk ekziston një ilaç kundër të papriturave, sic mund të bësh me shurupin kundër kollës, ndaj nëse t’i evitosh është e pamundur, gjithë çfarë mund të bësh, është të presësh me frikën e ëmbël se cila do të jetë batuta e tyre e radhës…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.