Ante, Bjorni

Intervista - - SPECIALE -

Ka kaq shumë gjëra për të thënë

sa nuk di cilën të veçoj... Unë kam dy djem, Ante është i madhi, Bjorn i

I madhi ëshvogli. Janë karaktere komplet të ndryshme. të i lidhur shumë pas meje, i dyti pas

së ëmës. Kur ishte Anteo i vogël, çuditej kur më shikonte

mua nëTV. Ishte në kohën që sapo kishte filluar të

thoshte fjalët e para dhe bënte çudi me mua që më shikonte në shtëpi

“Edhe këtu dhe me atë që shikonte në ekran e thoshte: babi, edhe këtu babi”. (Buzëqesh) Pasi

u rrit, më thoshte: “Pse të njohin njerëzit ty o baaa?”,

kurse tani thotë me një lloj krenarie “E dini kë

kam baba unë, Ervin Bushatin!”, gjë që edhe më bën

të qesh, por edhe më vë në siklet. Kurse Bjorni, që është shumë i dhënë

pas së ëmës, i thotë shpeshherë: “Dua të kem

një të dashur identik si ti” . Ai sillet si një xhentëllmen

i vërtetë, por po ashtu, ka edhe një të keqe që, po të kenë

rrobat e tij sadopak ngjyrë të kuqe, nuk i vesh, me

justifikimin: “Nuk jam gocë unë, jam çun!”. (Buzëqesh)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.