ÇFARË DO TË SHIHNI NË TELENOVELAT E REJA?

Intervista - - TELENOVELA -

t akon Kurt Seitin në shkollë, qëkur i s hin s h u më të vegjël. Petro i qëndron në krah, por është xheloz për j et ën, f amiljen dhe dashurinë e Ku r t Seitit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.