5 arsyet pse tradhtojnë gratë...

Intervista - - INTIMITET -

Është folur shpesh për tradhtinë mashkullore, por edhe femrat mund të fushë. jenë të zonjat në këtë Megjithatë, arsyet nuk janë të njëjta për të dyja sekset...

për tradhHajdi Klam u dyshua ti, Kristen Stjuart e bëri dhe

e Rita Ora shijoi kënaqësinë ndaluar... Tradhtia femërore, e

një repranuar apo jo, është alitet shumë më i pranishëm

AskMen e sesa mendohet. Siti ka studiuar këtë temë, duke

dhe më pyetur qindra femra

ku pas, ka bërë një klasifikim, përshkruhen arsyet

kryesore të këtyre tradhtive.

Ja, cilat janë ato, sipas radhës:

Sy për s y e dhëmb për dhëmb. Një grua e tradhtuar është një grua që do të hakmerret. Tradhtia i lejon gruas t’ia shpërblejë partnerit të saj me të njëjtën monedhë. Një mënyrë për t’u hakmarrë, duke luajtur në të njëjtin terren.

2. Për ego

Një grua t radhton sepse i thotë zemra të tradhtojë. Një argument i thjeshtë, por i vërtetë. Egoja e saj ka nevojë të miklohet dhe për këtë, ajo kërkon gjetkë!

3. Një dalje rezervë

Kur një grua nuk di si ta lërë partnerin, e ku ka rrugë më të mirë sesa ta tradhtojë, që ta bëjë ai të gjithë punën e vështirë? Mizore, por efikase!

4. Mërzitet në shtrat

Kur seksi bëhet monoton dhe në krevat vendoset rutina, atëhere fillon rreziku! Të njëjtat pozicione, vende, ose i njëjti person... Një grua mund të mërzitet dhe të kërkojë ndryshim.

5. Ndjehet e lënë pas dore, e

neglizhuar, ose e injoruar

Kujdes kur një grua ndjehet më s humë dado, s hërbëtore, apo kuzhiniere sesa dashnore, mikeshë apo grua e partnerit të saj. Ajo mund të marrë vendime të pakthyeshme! Një grua dëshiron të jetë qendra e interesit të të dashurit të saj, përndryshe ajo mund të mërzitet dhe të shohë gjetkë...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.