Çfarë e shkakton kapsllëkun?

Intervista - - POSTA -

- Përshëndetje Dr. Vali ! Kam shumë probleme me jashtëqitjen dhe me fryrjen e barkut. U bënë nja tre javë që kam fryrje në bark dhe dal jashtë një herë në tre ditë e me vështirësi. Jam 26 vjeçe dhe s’e kam pat ur më parë këtë problem. Nuk ha shumë dhe pi pak ujë, por nuk e kuptoj këtë lloj kapsllëku. Kam përdorur një ilaç me emrin Flagyl dhe lëngje të ndryshme apo vajra që jepen për kapsllëkun, por nuk shoh asnjë rezultat. Ju lutem, më thoni, si duhet të veproj? A duhen bërë analiza? Nga se vjen ky kapsllëk? Çfarë e shkakton, zakonisht? Kam filluar të shëndoshem dhe kj o gj ë s ’ më pël qen aspak.

Dr. Valdete Malaj, gastro- hepatologe:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.