Si të kemi më shumë besim te vetja?

Intervista - - POSTA -

- I nderuar Dr. Demiri, i kam ndjekur vazhdimisht përgjigjet tuaja tek “Intervista” dhe më kanë pëlqyer sidomos për pozitivitetin që përcjellin, por do të doja që në to të kishte edhe më shumë humor. Gjithashtu, do të doja të dija se çfarë është dhe çfarë na këshillon psikologjia e vetëbesimit? Me respekt, Era.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.