Hera e fundit që…

Intervista - - MUZIKE -

- ...mamaja ka ardhur dhe të ka pastruar shtëpinë? - Para disa ditësh, por nuk para e bën shpesh. - ...babai të ka “tërhequr” veshin”? - Para disa ditësh, sepse e preva shumë keq një shalqi. - ...e ke parë mamanë të përlotet? - O, kjo është ndjesia më e keqe në botë! - ...ke mësuar diçka të re nga babai? - Vazhdimisht e bëj. - ...i ke dhuruar diçka mamasë... - Para pak kohe... bizhu. Gjithmonë e bëj. - ...ke qeshur shumë me të dy? - Para dy ditësh.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.