Mira Janji: Vetëm Shakira është më e bukur se unë!

Intervista - - JAVA VIP -

- Po katundare? - Nuk i gjykoj aspak se ka edhe t ë ndershëm e njerëz të mirë që jetën e ndjejnë që e kanë më të mirë ta jetojnë në fshat, pranë të afërmve të vet.

- I gris fotot ku ke dalë keq?

- Po, sepse kam aq shumë sa bëhen edhe teprica.

- Një f emër që mendon se është më e bukur se ti?

- N ë Shqipëri nuk ka, s e unë jam e vetmja natyrale, pa ndërhyrje kirurgjikale këtu, prandaj e t hem me plot bindje. Kurse jashtë, do të thoja, Shakira.

- Nëse nuk t ë s hoqërojnë me komplimente në rrugë, mendon se ka diçka që nuk shkon?

- Jo, sepse komplimentet i pres në skenë. Për mua, at j e kanë vlerë.

- Sa herë në javë bën një analizë përpara pasqyrës?

- Nuk kam patur nevojë, jam gjithmonë perfekte.

- Ke dalë ndonjëherë depiluar?

- Gjithmonë jam rregullt.

- Ke marr ë ndonj ëherë pjesë në n jë konkurs bukurie?

- Jo, sepse profesion kam muzikën.

- Sa minuta mjaftojnë për të bërë dashuri?

- Nuk ka një kohë të caktuar për të bërë dashuri.

- Nëse i sh- i dashuri,

pas s e hedhë një ndar jes , kërcënon

do të

- Ke puthur ndonj ëherë një femër? - Jo. - Ke dalë ndonjëherë pa të brendshme? - Jo. - Ia fërkon këmbët të dashurit nëse është i l odhur apo i pastron t ë vjellat, pasi ka pirë? - Nuk ka ndodhur. - Cila është gjëja më e çuditshme që të kanë parë sytë?

- Shoh gjithmonë gjëra të çuditshme. Më e fundit ishte para ca ditësh. Më bëri përshtypje Dubrovniku në Kroaci, ku i gjithë qyteti i vjetër ishte i rrethuar nga mure gjigande që ishin të gjitha rreth detit.

- Po gjëja më e sikletshme që ke bërë?

- Xhirimet e klipit “Dancing all niht”, një pjesë e të cilave u bë jashtë dhe duke qenë se ishte periudhë dimri, ishte ftohtë, kurse unë e veshur hollë, mundohesha të xhiroja lirshëm. Dhe në anije te kënga “Të ndiej”, ku frynte erë dhe dy herë për pak rashë në det gjatë xhirimeve ku do lageshin veshjet, flokët, make upi.

- Një mashkull që qan...

- Tregon që është person i ndjeshëm.

- Në ç’moshë ke bërë për herë të parë tualet?

- 16 vjeçe, kur më rregulluan për festivalin e parë, ku edhe u vleresova me çmim të parë te “Zërat e rinj”.

- Gjëja e vetme që ke vjedhur në jetë?

- Asgjë, nuk kam vjedhur kurrë. E urrej këtë gjë.

- Të ka r ënë ndonj ëherë në kokë për mësuesin, profesorin?

- Gjithmonë i kam respektuar dhe kam dëgjuar dijet e tyre.

- Ç’drejtim do t’u jepje gjërave, nëse do të të binte në kokë për të dashurin e s hoqes t ënde më të ngushtë?

- Nuk është për mua ajo gjë; jam me karakter, prandaj kam arritur këtu ku jam sot. - Kursen para? - Jo, sa kam, harxhoj. - Cilën gjuhë të huaj do të doje të flisje?

- Nuk kam peng asnjë gjuhë se kam mbrojtur gjuhën italiane në Itali ku kam qenë me specializim dhe pedagoge, njëkohësisht. Flas gji t hashtu mirë frëngjisht, anglisht dhe gjermanisht.

- Ke qeshur ndonjëherë në një funeral? - Jo. - Nëse dikush të propozon një udhëtim në mars, do ta kishe pranuar?

- Po, sepse me udhëtime jam mësuar dhe në Mars do të dëshiroja të shihja të vetmen gjë që më ka ngelur pa parë nga afër.

- Je arrestuar ndonjëherë?

- Jo, artisti i mirëfilltë shëron shpirtin, zgjat dhe u gëzon jetën njerëzve, nuk arrestohet.

- Në ç’rast nuk do të ngurroje ta thyeje ligjin?

- Jam me parimin që ligj et t ë zbatohen deri në përpikmëri se edhe jetesa është më e rregullt dhe e mirë kur ligjet zbatohen.

- Cili është ndëshkimi më i çuditshëm që të nevojë.

- Gjëja më kurajoze që ke bërë në jetë?

- Gjithçka që kam realizuar, e kam bërë me kurajo.

- Cili është s hoku, miku yt më seksi?

- Kam disa miq të tillë dhe të suksesshëm po më mirë të mos përmend emra se ka ngelje hatri pastaj...

- Një propozim që të është bërë për martesë...

- Nuk ka ndodhur akoma, pres së shpejti të më ndodhë dhe kur të ndodhë, do të viheni në dijeni patjetër.

- Nëse shtëpia jote do të ishte në flakë, çfarë do të nxitoje të shpëtoje prej saj dhe pse?

- T’u s hpëtoja j et ën njerëzve të mi...

- Cila do të ishte pyetj a, së cilës do t ë kishe frikë t’i përgjigjeshe?

- Jam transparente dhe e hapur ndaj çdo pyetjeje që më bëhet. Ju falënderoj për këtë i ntervistë në gazetën tuaj, të cilën e kam dashur dhe e kam lexuar vazhdimisht, që në fëmijërinë time.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.