Monserrati mëson për lidhjen e së ëmës me vjehrrin e saj

Intervista - - TELENOVELA -

tojë dashurinë e tij me Nadian.

Pedroja vendos t ’ i r r ëfejë Alehandros identitetin e vërtetë të Hoze Luisit. Dimitrio zbulon s e Hoze Luisi u zbulua nga Pedroja kur u arrestua dhe ai e di i dentitetin e t i j t ë vërtetë, kështu që jeta e tij është në rrezik. Kumbara e Anxhelikës mëson se mbesa e tij ka vetëm një muaj jetë. Monserrati do të mendojë se Hoze Luisi ka vdekur.

Monserrati e n d a n me Rozarion lajmin e shtatzënisë së saj. Maria mëson se Alehandro do t ë bëhet baba dhe nuk i pëlqen aspak. Zhoakini e njeh Antonio Olivaresin... Çfarë do të ndodhë me fatin e Hoze Luisit?

Pas zbulimit të Marias dhe Alehandros në dush, Monserrati e vë atë të zgjedhë: Ose atë, ose shoqen e tij dhe se, nëse Maria nuk do të largohet nga ferma, ai nuk ka për ta parë më.

Ndërsa punon, Rozario gjen një kuti këpucësh me para dhe menjëherë ia dorëzon Alehan- dros, i cili habitet kur shikon sasinë e parave që janë ruajtur atje.

Maria përpiqet t a l ëndojë Monserratin duke i treguar se nëna e saj vinte t a vizitonte shumw fermën më parë pasi ajo ishte dashnorja e babait të Alehandros. Monserrati përballet me të ëmën, së cilës i thotë se është në dijeni të marrëdhënies që ka patur për shumë vite me ish- vjehrrin e saj..

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.