Parukierja dhe estetistja më e kërkuar e vitit

Intervista - - ESTETIKE -

merrja ftesë nga ndonjë televizion, përse jo?! Unë këshilla jap çdo ditë në sallonin tim, në kafe e kudo ku kam mundur që të jem e dobishme për njerëzit që u nevojiten këto këshilla bukurie.

- Objektivi i radhës, në aspektin profesional?

- Objektivi im i vetëm ka qenë dhe do të jetë, të bëj të bukura klientet e mia dhe të dhuroj buzëqeshje. Besoj se kushdo që ka hyrë në sallonin tim, e ka kuptuar që i gjithë objektivi im ai është. Unë jam gjithë kohës në kërkim të gjërave të reja dhe të bukura, të trendeve dhe maksimumit.

- Na t r e go pak për gërshetat, trendin e ri të flokëve…

- Është e vërtetë që gështetat janë trendi i ri i flokëve, sidomos për stinën e verës. Kam pasur shumë kërkesa për t’i bërë flokët gërsheta s e pse j a në të bukura. Flokët e gjata dhe për më tepër, gërsheta, i j apin f emrës një pamje mjaft moderne.

- Ku i kalon fundjavat Merita?

- Zakonisht, jam në shtëpi, me djalin tim Sajmirin, ose me shoqërinë për ndonjë gotë verë apo ndonj ë darkë. Më pël qej në mbrëmjet e qeta dhe t ë thjeshta.

- Cila është ëndrra më e madhe që kërkon të realizosh?

- Gjit hçka që kam ëndërruar, e kam realizuar. Dua të j e m gj i t hmonë pranë artit tim të bukurisë, parukerisë dhe estetikës, të bëj gjëra të bukura, të jem gjithmonë e preferuar nga të gjithë, ashtu si tani. E kam pasur ëndërr dhe e realizova!

- Çfarë duhet të bëjë një mashkull që të fitojë zemrën eMeritës?

- Kam përshtypjen se duhet të bëjë gjithçka dhe asgjë. Gjithçka që të më bëjë të lumtur dhe asgjë që të më mërzisë.

- Cil i ë s ht ë t i pari kryesor që të bën përshtypje te një mashkull?

- Në fizik? Nuk e di, sytë ndoshta… Sytë janë pasqyrë e shpirtit, kështu që sytë t r egojnë shumë gjëra. - Po në karakter? - Të jetë i vendosur e i qëndrueshëm në vendimet që merr, të ketë karakter t ë f ortë, i nteligjent, t ë vlerësojë partneren që ka në krah dhe të jetë besnik. Nëse një mashkull i ka këto, atëhere ai mund të quhet një mashkull për të qenë. ( Buzëqesh)

- Pse dit a e dasmës është kaq e rëndësishme dhe cilat janë këshillat e tua për një ditë të paharruar?

- Dita e dasmës është një ndër ditët më të rëndësishme për një çift sepse ndryshon rrjedha e jetës së tyre dhe ajo ditë mbahet mend gjatë gjithë jetës. Të dy duhet të jenë të kuruar, si nusja, ashtu edhe dhëndrri, ama ne femrat jemi pak më të rëndësishme, të paktën për atë ditë sepse e gjithë vëmendja përqendrohet te nusja. Unë i kam pikë t ë dobët nuset dhe mundohem të bëj maksimumin t i m me t o. Kam zbukuruar me qindra femra në ditët e t yre më t ë rëndësishme dhe kam marrë falënderimet e nuseve të mia. Unë ju thashë, i kam pasur pikë të dobët nuset dhe vazhdoj t’i kem. Kështu, nëse ato duan të kenë di ç ka t ë paharrueshme ditën e dasmës së tyre, duhet të provojnë duart e Parukeri Estetikë Meritës. ( Buzëqesh)

- Çfarë ka ndryshe, të v e ç antë, Merita, nga parukieret e tjera?

- Këtë pyetje duhet t’ua bëni të gjithë personazheve publikë dhe t ë gj i t ha klienteve të mia, që ta më- s oni t ë veçantën ( Buzëqesh)

- Meqë jemi te personazhet publike, sallonin tënd e vizitojnë shumë të tillë, apo jo?

- Po, kanë gjetur rehati bukurie tek unë, duke filluar që nga Arta Bajrami, Enxhi Kamenica, Anjeza Branka, Poni, Elisabeta Marku, Maja, Sofia e Zonës së Lirë e shumë të tjera, që të më falin nëse nuk ua përmend e mrat sepse janë shumë.

t i me.

- Jam paksa e rreptë, sepse dua që të mësojnë dhe të dinë gjithçka rreth artit të bukur të parukerisë. Unë kam pasur dhe kam në sallonin tim shumë kursante që kanë dalë profesioniste nga këtu dhe që më kanë falendëruar për gjithçka kanë mësuar nga unë.

- Çfarë nuk f al dot Merita?

- Ah, mashtrimin dhe tradhtinë, nuk do t’i falja

- Është e vërtetë që më pëlqen të luaj me lukun tim sepse jam shumë e dhënë pas bukurisë dhe dua të eksploroj sa më shumë në këtë fushë. Jam te modernia dhe te klasikja. Ndonj ë herë, t ë ndërthurura bashkë, janë një shpërthim i vërtetë!

- Ku pushimet?

- Faktikisht, këtë verë kam pasur shumë punë në sallon dhe nuk kam mundur të bëj pushime të vërteta, por besoj se do të shkoj të pushoj diku shumë shpejt.

ikalove

- Çfarë do të na thuash në fund të kësaj inter-

- Ç’mund të them më s humë s e çfarë u t ha?! ( Buzëqesh) Merita ju ka shumë për zemër, ju do, ka bërë, bën dhe do të bëjë maksimumin që t’ju bëjë të bukura, kështu që ju pres çdo ditë në sallonin tim, që besoj se e dini se ku është, te Rruga e Durrësit, tek ish- blloku i ambasadave. Mund të më telefononi në 0695368390. Ju mirëpres dhe do takohemi së shpejti me shumë gjëra të reja!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.