Fjodora Fjora bëhet nënë

Intervista - - JAVA VIP -

Gazetarja e njohur e programeve kulturore, Fjodora Fjora është bërë nënë. Gazetarja e njohur ka birësuar një djalë të vogël, procedurat e birësimit të të cilit i ka nisur që në muajin maj të këtij viti. Në këtë mënyrë, Fjodora është shndërruar në personazhin e parë publik që ndërmerr këtë hap në Shqipëri. Yjet e njohur botërorë e kanë ndjekur prej kohësh këtë taktikë të birësimit të fëmijëve dhe këtu do të veçonim çiftin Zholi-Pit apo Madonën. Aktualisht, që prej dy javësh, Fjodora po shfaqet në ekranin e Ora Nevvs me programin e saj të ri “Culture Box”, pas viteve të suksesshme në Vizion Plus. Tani, gazetarja do të ketë edhe një arsye më shumë për t’u përmendur pozitivisht.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.