Ku është zhdukur Dafina Rexhepi?

Intervista - - JAVA VIP -

U bë kohë që nuk po e shohim më këngëtaren Dafina Rexhepi të shfaqet në televizion me ndonjë projekt të ri muzikor si koleget e saj. Ajo që ne hamendësojmë është se Dafina mund ta ketë lënë Shqipërinë dhe Kosovën për t’iu përkushtuar studimeve jashtë apo edhe karrierës muzikore atje. Një nga fotot e saj të fundit është kjo me Flori Mumajesin gjatë ndonjë koncerti. Epo, ciladoqoftë arsyeja e “zhdukjes” së saj, ne shpresojmë që Dafina të jetë mirë me shëndet…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.