E vërtetë apo e gabuar?

Intervista - - TELEVIZION -

ruar

Genti apo Saimiri të ngacmon më shumë me batuta?

- Të dy, gjatë gjithë kohës . (Qesh)

- Ti, prej kohësh, je fejuar me Adonisin, i njohur ndryshe me emrin e artit Lazy. Duke patur të fejuarin këngëtar, je joshur në ndonjë moment për të kënduar edhe ti?

- Më pëlqen shumë muzika, por s’e kam menduar ndonjëherë të jem pjesë e saj.

- Edhe motra jote, Elia Shena, është këngëtare. Do të ishte interesant një bashkëpunim mes motrash në muzikë...

- ...po, në fakt, na thonë të bëjmë një këngë bashkë, por nuk kam dashur t’i hyj asaj rruge.

- Si do të ishin Elia modele dhe velinë, ndërsa Amina, këngëtare?

- Elia është marrë me balet e modeling dhe besoj se i shkon se ka tipare të veçanta, kurse unë si këngëtare, s’e di, s’e kam provuar akoma.

- Kishte një periudhë që, për ju të dyja, nisur nga paraqitja e jashtme, thuhej se jeni me origjinë aziatike...

- ( Qesh) E vërteta e origjinës sonë është që jemi - I ha shumë ëmbëlsirat... E vërtetë - Kam një orar të caktuar për t’u kthyer në shtëpi... E gabuar

- Unë jam nevrikja e familjes... gabuar

- Sa herë që zihemi, është Adonisi ai që flet i pari... E gabuar

- Vonohem shpesh për në punë... gabuar

- Kur isha e vogël doja të bëhesha balerinë... E vërtetë - Jam shumë e organizuar... E vërtetë - Tani, djemtë më ngacmojnë më shumë... E gabuar

- ...dhe Lazy, është më tepër xheloz... E gabuar. (Buzëqesh)

E

E

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.