Tabletat e reja Kindle Fire HDX, Fire HD.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Janë të shumta tabletat Android që janë hedhur në treg deri tani, por firma Amazon ka krijuar një version të personalizuar të Androidit, me anë të të cilit u jep klientëve një futje të lehtë në dyqanin Amazon, ku ata mund të blejnë libra, video, këngë, etj. Ata që janë të interesuar se çfarë tabletash ka hedhur në treg Amazon, ato janë Kindle Fire HDX dhe Kindle Fire HD. E para do të jetë me çmimin 379 euro, ndërkohë që e dyta do të debutojë me çmimin 99 euro.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.