Vjen... Ford Focus 2015

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Makina e re Ford Focus 2015 është prezantuar për herë të parë në Sallonin Ndërkombetar të Automobilëve në Gjenevë. Ajo është konceptuar me teknologji të përparuar, si njohjen e zërit Sync 2 dhe asistencë për parkimin, pasi bën parkimin automatik. Për më tepër, ajo sjell përmirësime të shumta në fusha si eksperienca e drejtimit të mjetit, efikasiteti energjetik dhe dizajni i brendshëm, i krahasuar me modelin paraardhës. Gjithashtu, Ford ka bërë një punë shumë të mirë në lidhje me komfortin zanor brenda makinës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.