Mimoza dhe Big Brother

Intervista - - TELEVIZION -

- Je penduar që ke marrë pjesë në Big Brother?

-

Jo, s’jam penduar! Kam mësuar shumë nga ajo eksperiencë, kam njohur karaktere të ndryshme, gjë që më ka ndihmuar më tej.

- Po të të kërkohej, do merrje pjesë prapë?

-

Jo, sepse diçka që e ke provuar, s’të bën më përshtypje.

- Thuhet se më shumë miqësi ke me Bjordin dhe juve ju kanë parë shpesh në shoqërinë e njëritjetrit. Sa e vërtetë është?

- Bjordin e kam patur në lagje për aq kohë sa kam jetuar në Tiranë dhe e kemi ruajtur miqësinë.

- Të njohin si Mimoza e Big Brother… Po tani e tutje, si do të doje të njiheshe?

-

Tani do të më njihni si Mimoza make up artiste. (Buzëqesh)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.