Pasioni tjetër i Adelinës...

Intervista - - JAVA VIP -

Këngëtarja Adelina Berisha, përveç muzikës me të cilën ka kohë që merret, duket se ka edhe një pasion tjetër. Por, cili është ai? Besojmë të gjithë e keni vënë re që Adelinës i pëlqen të paraqitet ekstravagante dhe të tillë e shohim edhe në klipet e saj. Por ja që nuk janë vetëm klipet vendi ku Adelina paraqitet seksi. Edhe në një foto të rëndomtë, të bërë ndoshta rastësisht, Adelina ka për qëllim të ekspozojë në maksimum të pasmet e saj me poza mjaft seksi, duke bërë që shumë meshkuj të joshen nga ato Ne po ju sjellim foton më të fundit të “pasionit” të Adelinës dhe jemi të sigurtë që pasi ta shikoni, do ta kuptoni edhe ju që ky është vërtet një pasion!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.