Rita prek të pasmet e meshkujve...

Intervista - - JAVA VIP -

Që në momentin që bëhesh person publik, çdo veprim që bën, do komentohet menjëherë. Dhe Rita është një prej tyre… Ajo gjatë një shfaqjeje, teksa këndonte në skenë, ka prekur të pasmet e njërit prej modelëve të cilët modelonin. Tani mundësitë janë tre: Ose Rita ka dashur të bëjë shou, ose ka dashur të bëjë përshtypje, ose vërtet i pëlqejnë të pasmet e modelëve. Nëse do jetë kjo e fundit, atëhere djali me të cilin dilte së fundmi Rita, jo pa arsye ka qenë pjesë e fushës së modës. Por, pavarësisht kësaj, Rita u përfol më tepër për lidhjen që pati me Kalvin Harris, ndarja me të cilin nuk ishte edhe aq paqësore, madje edhe vetëm para disa ditësh ata u kapën përsëri me njëri-tjetrin me disa komente fyese në Facebook. Duket se lidhja e tyre ka marrë fund njëherë e mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.