Vali Korleone quan kurvë prezantuesen shqiptare!

Intervista - - JAVA VIP -

Duket se Korleones i pëlqejnë skandalet pasi është e vetmja mënyrë që ai të përflitet në media (diçka që aq shumë e dëshiron). Në orët e para të mëngjesit ai vë një status dhe foton e një vajze, moderatore në televizion, të cilën e ofendon rëndë me fjalë duke e bërë madje pjesë të femrave që shkojnë me meshkujt me para. Nuk e dimë çfarë inatesh mund të ketë Korleone me vajzën me iniciale J.H, por me sa duket, ky ka qenë një inat që ka zgjatur vetëm disa orë pas mesnate sepse në mëngjes është zhdukur postimi i bërë prej tij. Cila do jetë “viktima” e tij e radhës?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.