Për Arjan Çanin...

Intervista - - POSTA -

O Arjan o kapedan, ndër gazetarët je i papam çdo të premte emisionin

tënd ndjek Dhe nga mendja nuk të heq. Më pëlqen shumë “Zonë e lirë” Më bën që të ndihem mirë Këto vargje për ty po i thur Dhe të them që mos ndrysho

kurrë Je i vetmi gazetar në Shqipëri Që ke shumë vlera Dhe shumë cilësi Të puth në lule të ballit ty, të do fort, Xhelozja e Lalit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.