Valbona Çoba sërish nënë... lind binjakë!

Intervista - - FAQE 1 -

Valbona Çoba është bërë nënë për herë të dytë, ose më saktë, për herë të tretë, sepse pas djalit, Aiden, ajo ka lindur edhe dy binjakë (vajzë dhe djalë). Familja e modeles bukuroshe, është shtuar edhe me dy pjesëtarë të tjerë të vegjël të cilët e kanë zbukuruar edhe më shumë dhe kanë sjellë edhe më shumë gëzim në familjen e çiftit. Ne u urojmë binjakëve jetë të gjatë dhe sa më të shëndetshme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.