Pse femrat duan vetëm djemtë e pasur?

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje! Kisha një pyetje për psikologun ose sociologun. Pse në Shqipëri, jeta sociale dhe ajo në përgjithësi vërtitet kaq shumë rreth parave? Unë jam një i ri që jetoj jashtë Shqipërisë, por më bën shumë përshtypje mënyra e jetesës kur kthehem këtu. Unë sinqerisht nuk e kuptoj këtë lloj perceptimi ose mentaliteti të njerëzve ku të gjithë synojnë t’u afrohen atyre që duken të pasur. Këtu, po nuk pate para, e ke shumë të vëshitrë të gjesh një të dashur, pasi unë e kam provuar personalisht para se të largo-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.