7 mendime të burrave para një gruaje nudo

Intervista - - INTIMITET -

Nuk ndodh shpesh që burrat t’i shohin gratë lakuriq, por kur ndodh (zakonisht, para seksit), përbën një eveniment për ta. Në këto momente, shikimi është shqisa që u jep më shumë kënaqësi burrave. Pastaj është edhe kontakti me një lëkurë të butë dhe të lëmuar, me aromë të mirë dhe humbja në pyllin e flokëve të gruas, shijimi i një puthjeje të apasionuar dhe dëgjimi i disa fjalëve pak pikante, të pëshpëritura në vesh, por shikimi zë vendin kryesor. Ja, disa nga mendimet e burrave para një gruaje lakuriq...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.