4. Milano

Intervista - - TURIZËM -

Milano është stat. Qyteti destinacion

i i përkryer i dytë i Italisë për fashionilëvizje të për nga madhësia vazhduesh

me, duke i është në Fillojeni shëtitjen magjepsur gotike, tuaj nga qendra vizitorët.

Duomo, me dhe katedralja uele ™™ sheshin dhe

e bukur e pastaj galerinë

shkoni Vittorio Emanku gjenden në rrugën

dyqanet e Montenapo modës. gjithë firmave leone, më të njohura

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.