Vjeshta e dytë e... seksit

Intervista - - INTIMITET -

Në këtë vjeshtë të dytë, Vatikani mundohet të modernizohet (paksa), Sade zbavitet me një orgji gjigande dhe zbulojmë më në fund, se orgazma vaginale, nuk ekziston...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.