Shpiket çadra me ajër

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Tani Rihana mund ta këndojë kështu këngën e saj: “You can stand under my Air-brella” (Ti mund të qëndrosh nën çadrën time prej ajri). Një shpikës kinez po krijon fonde për çadrën e tij me teknologji të përparuar. Ajo do të zëvendësojë çadrat e zakonshme dhe do të përdorë ajër në vend të copës. Çadra në formë

Biskota të kripura

me rozmarinë

skeptri do të fryjë ajër me presion në majë të saj, duke krijuar një “fushë ajri” që do të pengojë pikat e shiut të lagin njeriun që ndodhet poshtë saj. Ajri thithet nga maja e çadrës dhe pastaj lëshohet me presion në anët e saj. Çmimi i saj fillon nga 88$, por ajo nuk do të dalë në treg para dhjetorit 2015. Përgatitja: Zëmë brumin me gjithë përbërësit e mësipërm, si brumi i byrekut. E ndajmë në topa të vegjël dhe hapim petë pak të trasha, afërsisht 3mm. Te peta e hapur bëjmë biskotat me format që duam. I shtrojmë në një tavë, në të cilën kemi vendosur letër furre dhe i vëmë të piqen në furrë 180 gradë, për 15 minuta.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.