ATA QË NUK INTERVISTUAM DOT KËTË JAVË

Intervista - - AKTUALITET -

entë e madje edhe kur bën aksident me makinë pa dashje. Pse nuk aplikon gjobat zoti Rama për ata që thyejnë rregullat dhe ligjet, siç bëhet kudo në botë? Le të aplikojë gjoba të rënda dhe, për atë që nuk paguan, të mos ketë “gjynah”, por nga përmbarimi (që tani është privat) t’i merret gjithçka, duke nisur nga elektroshtëpiaket, mobiljet e deri te shtëpia që ka. Kështu, edhe njerëzit i detyron të zbatojnë ligjet, edhe arkën e shtetit nuk e zbraz, por e mbush...

SALI BERISHA

të Lazaratit?! Duheshin lejuar ato universitete ku shiteshin diplomat si të ishin domate?! Apo duhet të lejoheshin ndërtimet pa leje ku t’ua kishte qejfi “të fortëve” apo miqve të pushtetit?! Apo duhet që policia të mbyllë sytë kur njerëzit qarkullojnë me makina pa patentë, të dehur apo futen në semafor me të kuqe? Si do t’u përgjigjej zoti Berisha këtyre pyetjeve? Apo si zakonisht, kur ndjehej ngushtë: Nuk u përgjigjet fare e thotë ato që ka ndërmend të thotë, pavarësisht nga pyetja?!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.