Fiori kritikon Alketën

Intervista - - JAVA VIP -

Prezantuesja e “Fiks Fare”, Fiori Dardha ka postuar një shkrim ironizues në Instagram. Ka të bëjë me mënyrën se si Alketa Vejsiu e tejkalon masën e elozheve për programet që drejton. Nuk është hera e parë që Alketa komentohet për faktin se çdo gjë që prezanton e quan një “superproduksion me audiencë maksimale” (edhe pse në Shqipëri nuk ka matës audience), që në rrjetet sociale është komentuar “superpozitivisht” dhe që çdo gjë shkëlqen dhe është me “Class”, si biznesi që ajo drejton. Fiori pati guximin të thotë diçka që shumë personazhe publikë e mendojnë, por nuk e shprehin...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.