Yetje - ër seksin

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- I kam testikujt e squllur. A do të kem probleme për të pasur fëmijë një ditë?

-

Fortësia e testeve krahasohet me fortësinë e bulbit të syrit; pra, nëse do të mbyllni sytë dhe do t’i shtrëngoni, ju bëhet një si bulb në sy. Nëse vërtet testet janë të squllura, ky do të ishte një problem serioz, ndaj duke e parë si të tillë, ju sugjerojmë një konsultë tek andrologu për të qenë më i qetë.

- Kaloj shpejt në orgazëm. A mund ta zgjas aktin?

-

Sigurisht që është një gjendje e kurueshme dhe ky shërim vjen pas

Dr. Evi Dani, seksolog-androlog

konsultës me mjekun androlog.

- Shikoj ëndrra sikur bëj seks me femra të ndryshme dhe kjo shoqërohet edhe me derdhje të lëngut spermatik. A është e dëmshme kjo gjë?

Në moshat e reja, në pubertet ose pas tij, një dukuri e tillë është e shpeshtë dhe pakësohet me rritjen në moshë. Kjo dukuri është e padëmshme. Ju rekomandoj të merreni me sport dhe aktivitet fizik.

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.