Tuna, a është i njëjti person?

Operacione, ndryshime, hapa përpara ose... mbrapa

Intervista - - FAQE 1 -

Personazhet që vlejnë të bëhen pjesë e kësaj specialeje janë të shumtë dhe shumë të vërteta që vetë VIP-at i mohojnë përsa u përket ndryshimeve në pamjen e tyre, janë tepër të dukshme në fotot që qarkullojnë. Ne vijojmë këtë javë me plot kuriozitete të tjera për të tjerë personazhe...

Tuna, a është i njëjti person?

Epo, një gjë mund ta themi pa frikë: Këngëtarja Tuna bën ndryshim kolosal kur është me grim! Shikoni Tunën pa make up, shikoni Tunën me make up dhe jemi të sigurtë që do ta keni të vështirë ta bëni lidhjen se është i njëjti person.

Në fillimet e karrierës së saj, ajo ishte e kënaqur me pamjen dhe suksesin e atëhershëm, por duke u rritur, rritej edhe kërkesa e llogarisë ndaj paraqitjes. Kështu, edhe ajo bëri disa ndryshime. Doni ta dini cilat janë? Buzët dhe hunda!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.