Fansja i vjedh Noizyt qenin, për ta takuar

Intervista - - JAVA VIP -

E kishit dëgjuar edhe këtë? Ja, çfarë bën një nga fanset e shumta të Noizyt! Pasi ka tentuar dhe tjetër herë ta takojë idhullin e saj duke i shkuar shpesh te lokali i tij në Durrës me shpresën se do ta gjente aty, çdo përpjekje i ka rezultuar e dështuar. Pasi ka humbur të gjitha shpresat, ajo zgjidhjen e vetme e ka parë te “vjedhja” e qenit të tij... Kjo po që është një përpjekje e guximshme nga ana e saj, duke treguar se sa shumë e do reperin e saj të preferuar, por edhe pse nuk duam t’ia presim shpresat vajzës, ne kemi dyshimet tona nëse do të ketë qenë vërtet qeni i Noizyt pasi ky i fundit kujdeset mirë për sigurinë e qenve të tij. Dhe, nëse është siç themi ne, i zoti i qenit do të jetë duke e kërkuar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.