Feruze Rreshka

Intervista - - ANKETA -

Aspak e sigurtë nuk ndihem. Të gjitha ndodhin nga papunësia. Papunësia sjell strese dhe pastaj, çfarë nuk pret. Unë jam vetë i katërt në familje dhe të gjithë jemi pa punë. Ku të vemi? Ku të mbytemi?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.