Qamil Gula

Intervista - - ANKETA -

Frikë është nëse ke bërë krim, ke bërë faj, i ke rënë tjetrit në qafë; atëhere kam frikë unë. Kur nuk ke bërë gjë, ke paqe në shpirt dhe ndjehesh i sigurtë. Qeveria, në të gjitha rastet, duhet të bëjë punën e saj për garantimin e mbrojtjes së qytetarëve të saj. Tashti, nuk po themi që një qytetar ta kërkojë vetë. Duhet të distancohesh nga lokalet e natës e nga vendet e tjera problematike.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.