Ferit Kaca

Intervista - - ANKETA -

Nuk e ndjejmë veten të sigurtë pasi dalim nga shtëpia. Mund të ndodhë çdo gjë, përderisa armët kanë rënë në duart e adoleshentëve, përderisa droga shitet e pandaluar dhe shteti nuk është në lartësinë e duhur për ta kontrolluar. Me këto probleme, është alarm për ne dhe fëmijët tanë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.