Bush Zenuni

Intervista - - ANKETA -

Frikë është, sidomos për mua, se jam edhe në timon, shofer që transportoj njerëz. Kemi dëgjuar raste në televizor që kanë ndaluar banditë e makina dhe i kanë zbritur e plaçkitur. Ndonjëherë jam detyruar e kam fjetur edhe në mjetin tim të transportit, vetëm e vetëm për ta ruajtur atë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.