Shaban Murati

Intervista - - ANKETA -

U arrestua Fullani, u bë gjithë ajo zhurmë nëpër media dhe sot është i lirë me detyrim arresti shtëpie, me sa lexova në gazetë. Nuk ndjehem i sigurtë sepse shumë personave përgjegjës për pasiguri, nuk po u ndodh gjë dhe lihen të lirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.