Yzeir Mema

Intervista - - ANKETA -

Përderisa nga ana e policisë, personat u kapën shpejt, brenda 8 minutash, do të thotë që ka siguri. Nuk u lanë të iknin në drejtim të paditur. Flas për rastin e fundit... Edhe jashtë shtetit ndodhin këto gjëra. Policia, që duhet të garantojë sigurinë tonë, punoi dhe i arrestoi, nuk i “humbi” në drejtim të paditur personat që kërkonte.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.