Izmir Boriçi

Intervista - - ANKETA -

Në demokraci nuk parandalohen krime të momentit sepse unë mund të kem një armë tani dhe më teket e vras tre njerëz. Janë gjëra që nuk ndalohen. Për mua, e rëndësishme është të vihet drejtësia në vend sepse këto gjëra mund të ndodhin në çdo shtet dhe shtetet e tjera s’të falin kështu, e vënë drejtësinë në vend.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.