Gëzim Hasolli

Intervista - - ANKETA -

Ndjehem i sigurtë se bëj punë të ndershme dhe s’i bie njeriu në qafë. Këtë besim ose vetësiguri e ndjej nga ndërgjegjja dhe më vjen nga Zoti, pasi eci me të drejtë në jetë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.