Rrapush Bahiti

Intervista - - ANKETA -

Po, frikë ka. Ngjarje kaq të shëmtuara, si kjo e fundit, ka dhe do të ketë. Ja që u kap njëri, po të tjerët që kanë kryer krime e nuk janë kapur? Ata na krijojnë pasiguri për të ardhmen.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.