Drita

Intervista - - ANKETA -

Jo, nuk kam, pasi jam një grua punëtore dhe larg të këqijave. Kam frikë vetëm nga gjërat që mund t’i ndodhin rastësisht edhe një njeriu të thjeshtë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.