Çiljeta do që ta zvogëlojë...

Intervista - - SPECIALE -

Ndryshe nga pjesa tjetër e femrave të ekranit, që problem më të madh kanë me gjoksin dhe buzët, Çiljeta nuk vuan për këto, madje ajo shpesh është vënë në siklet nga gjoksi i saj dhe ka dashur disa herë të ndërhyjë për ta zvogëluar. Por, duket se Çiljeta më shumë është përfolur dhe është bërë e njohur prej këtij të fundit...

Vajza që këndonte “Tekila”, sot ka ndryshuar shumë, jo vetëm sepse është bërë mama e një djali shumë të bukur të quajtur Fernando, por ka ndryshuar edhe pam- jen e saj. Nuk po flasim për flokët sepse ato Çiljeta i ndryshon më shpesh, por për hundën e saj, në të cilën ka bërë ndërhyrje estetike. Ndryshimin e shikoni edhe vetë…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.