Rita Ora i beson vetëm palestrës

Intervista - - SPECIALE -

Rita Ora është ndër këngëtaret e vetme që nuk kanë bërë asnjë ndërhyrje në trup apo fytyrë. Ajo është e kënaqur me bukurinë e saj, ndërsa ele- gancën, ia ka “besuar” palestrës. Shikojini fotot e saj dhe do të shikoni që Rita e vogël ka shumë ngjashmëri me Ritën e rritur; e njëjta buzëqeshje, e njëjta shprehje fytyre dhe ajo që ka ndryshuar është vetëm ngjyra e flokëve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.