Julian Deda, asgjë nuk ndryshon!

Intervista - - SPECIALE -

Juli fëmijë me Julin që është sot…

E vetmja gjë që mund të ketë ndry- shuar është humori sepse tiparet e tij nuk kanë ndryshuar fare. Juli është rritur në një familje artistësh ku humori dhe harmonia nuk ka munguar asnjëherë. E si do të dilte ndryshe ai?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.